Vuggestue

Vuggestue

Løvel fik i 2016 lavet en ombygning af børnehaven så den nu også indeholder vuggestue. Vuggestuen står derfor helt ny med flotte lyse lokaler og særdeles god indretning.

 

Når dit barn er indskrevet hos os indbyder vi, hver onsdag formiddag 9.30-10.30 til legestue. Du og dit barn kan møde op 3 md. Før start i vuggestue, så dit barn får kendskab til det at gå i vuggestue. Det giver os en mulighed for at lære dit barn og dig at kende og du får mulighed for at følge vores hverdag som den er, når dit barn skal være en del af vuggestuen. Dermed har vi afstemt vores forventninger til hinanden inden jeres barn starter, samt et godt samarbejde er i gang.

 

I Sødal Børnehus har vi en søvnpolitik. Da vi mener, søvn er en afgørende betydning i det lille barns liv. Vi har ingen faste sovetider, jeres barn sover efter behov. Det foregår i tæt dialog med jer forældre. Dette snakker vi desuden meget mere om, når I kommer i legestue. Læs desuden mere om vores søvnpolitik på vores hjemmeside soedahlbh.viborg.dk

 

Vi tilstræber, at komme ud hver dag enten på tur i vores motorbarnevogn, hvor vi kan komme ud og opleve naturens gang i områdets mange naturskønne steder eller på legepladsen.

 

Vi ønsker, at vuggestuen er et overskueligt og trygt sted at være, med tydelige og nærværende voksne, som børnene kan regne med og er trygge ved.

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Sødalbørnehus

Gl. Røddingvej 8

8830 Tjele

Tlf. 87 87 12 70